Splitkee – Ny tjeneste for utleie av næringslokaler

Splitkee er en ny og spennende tjeneste for leie og utleie av næringslokaler. Her har vi programmert og designet søk med filter, booking og utbetaling til utleiere og mye mer. Sjekk den ut her: https://splitkee.com  

Underby.no – Ny anbudstjeneste

Underby.no er en helt ny og unik anbudstjeneste som gir bedrifter muligheten til å være med i budkriger om oppdrag så lenge de selv ønsker. For oppdragsgivere åpner dette en helt ny verden seg hvor prisen på deres oppdrag presser seg selv ned. Et spennende konsept som endrer hvordan man legger ut oppdrag og gir tilbud på med en helt …

Stas-shop.no

stas-shop

Siv Unni fra Stas Hår og Bryn ønsket en nettbutikk for hårprodukter, accessories og beauty som var classy og enkel i samme pakke. Resultatet kan sees ved å klikke her. Nettbutikken ble en umiddelbar suksess, med en haug av ordrer fra over hele landet.

Skin Perfect

skin perfect

En delikat og ekslusiv hjemmeside for Skin Perfect.

Totalteknisk AS

Ny logo, identitet og hjemmeside for Totalteknisk AS. Et samarbeidsprosjekt med Nytteverdi AS.

Cabo.no

Ny moderne hjemmeside for Cabo.no. Et samarbeidsprosjekt med Nytteverdi AS.

Pusehuset Kattehotell

pusehuset kattehotell

Pusehuset Kattehotell ønsket seg en hjemmeside som var moderne, elegant og med en touch av puseglam. Se resultatet på pusehusetkattehotell.no.

Byåsen Bilverksted

Ny moderne hjemmeside for Byåsen Bilverksted AS. Et samarbeidsprosjekt med Nytteverdi AS.

Felix Konferansesenter Aker Brygge

Felix Konferansesenter

Sammen med Felix Konferansesenter utarbeidet vi deres ønske om en ny og moderne hjemmeside for å presentere seg selv og sine rom/møterom på.