Nettside


Nettsider

Å bestemme seg for hvordan, når og hvem som skal lage bedriftens nettside er ikke alltid det enkleste man kommer over som bedrift. Det er en jungel av tilbydere der ute og å plukke vilkårlig kan gi en følelse av maktesløshet og usikkerhet. Vi anbefaler at man ser seg rundt hos de ulike leverandørene og ser etter noen som gir det lille ekstra; enten det er service, webdesign eller det spesielle uttrykket som du mener passer din bedrift best.


Mobilvennlig

Mobilvennlige nettsider er en sak man ikke kommer seg rundt lengre. Når man surfer rundt på bussen, flyet eller i sofaen på sine telefoner og nettbrett ser man at mange nettsider fortsatt har mye å jobbe med. Vi går grundig igjennom den stasjonære versjonen, sjekker at nettbrettversjonen fungerer plettfritt i både horisontal så godt som vertikal posisjon og passer på at mobilversjonen sitter som hånd i hanske.

Effektiv bistand til å få din nettside på plass

La oss hjelpe deg i gang med din nettside i dag.

KJØR I GANG

Lastetid

Google har et eget verktøy for å sjekke om en nettside er rask og brukervennlig. Dette er et av de samme verktøyene vi bruker for å optimalisere en nettside godt i forhold til behovet av design og funksjoner. Vi sjekker at bilder er komprimert ned til siste piksel uten at det går ut over bildekvalitet og komprimerer avanserte og kompliserte systemer ned til renskrevne og enkle HTML-sider. Sjekk din bedrifts nettside for lastetid – det er sikkert noe vi kan hjelpe til med når det gjelder dette.

Optimalisert

Både lastetid og mobilvennlige nettsider er med på å få opp din rangering i de store søkemotorene. I tillegg er det veldig mange grunnleggende regler for hvordan en nettside skal operere med som blant annet: nettsideadresse, tittel på siden som også skal tagges som H1, H2-H6 for undertitler, metabeskrivelse, fokus søkeord, ALT-tagger på bilder, linker og mye, mye mer. Alt dette tar vi oss av når vi lager nettsider. Da blir det faktisk ikke helt umulig lengre å nå første side på Google. Vi har allerede mange referanser på dette.

nettside