NY HJEMMESIDE TIL DIN BEDRIFT

Les om hvorfor WordPress er midt i blinken for deg som er på søken etter en ny hjemmeside til din bedrift og hvordan vi kan kan hjelpe deg å oppnå det du ønsker.


NY HJEMMESIDE TIL DIN BEDRIFT

Les om hvorfor WordPress er midt i blinken for deg som er på søken etter en ny hjemmeside til din bedrift og hvordan vi kan kan hjelpe deg å oppnå det du ønsker.


TRENGER DIN BEDRIFT NY HJEMMESIDE?

Vi lager mobilvennlige, pene og funksjonelle sider som har god synlighet på nett. Du som kunde bestemmer hvordan du vil at siden din skal se ut, selv om vi kommer med forslag til design og oppsett som vi mener passer bransjen og uttrykket til din bedrift – og som vi mener kan tiltrekke seg flere besøkende og potensielle salg. Husk at din bedrifts hjemmeside viser hvordan merkevaren din fremstår på nett og er en døgnåpen kanal for nye og gamle kunder.

ANSIKTSLØFT PÅ EN GAMMEL HJEMMESIDE?

Har du en hjemmeside som ikke har tålt tidens tann, eller bare har en hjemmeside du ikke er fornøyd med? Vi jobber i WordPress – og har du allerede en side som bruker et annet program er ikke det noe problem. Vi konverterer og flytter over innhold til vår plattform og du har da fått deg en hjemmeside som er med i den raske utviklingen fremover i tiden, har et kraftig CMS (content management system) og mangfoldige tilleggsmoduler som kan implementeres etter behov og ønske.

DOMENER

Mangler du domene for bedriftens hjemmeside er det bare å snakke med oss. Vi oppretter domenet for deg og drifter dette for deg med de beste og siste verktøyene på markedet. Har du et domene fra før kan vi flytte det for deg over til oss på kort tid. I tillegg oppretter vi og drifter alt av mailer. Like greit å ha ett firma til å ta seg av alt!

HVA ER WORDPRESS?

WordPress er verdens mest populære publiseringsløsning for nettsider, nettbutikker og blogger, og med over 80 millioner installasjoner pr dags dato beviser dette at det ikke bare er vi som setter pris på det. Det er et system som oppdateres ofte og støttes derfor av alle store nettlesere slik som Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Opera.

 

LURER DU PÅ NOE?

Har du et prosjekt på gang som vi kan hjelpe deg med kan sende oss en e-post så tar vi det videre derifra.

post@agenta.no

 

LURER DU PÅ NOE?

Har du et prosjekt på gang som vi kan hjelpe deg med kan du legge igjen e-postadressen din i feltet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan.

[contact-form-7 id=”7374″ title=”Bare epost Bedrift”]