GJØR BEDRIFTEN DIN LITT SMARTERE OG FÅ EN MER INTUITIV OG EFFEKTIV HVERDAG FOR DIN BEDRIFT


Web applikasjoner og System


web applikasjoner og system

 

Nettbaserte applikasjoner og system du alltid kan nå.

Du trenger ikke laste ned noe som helst. Du logger deg på og kjører applikasjonen eller systemet rett i nettleseren. Vi legger opp til at det skal være enklest mulig for deg som kunde å nå frem. Dette kan vi gjøre ved å legge applikasjonen/systemet på et subdomene. Har du for eksempel en hjemmeside på mittdomene.no vil vi kunne legge applikasjonen på app.mittdomene.no.

 
 

System og Web applikasjon

 

Kreative løsninger

Skreddersy din egen applikasjon/system eller plattform og få det akkurat slik du ønsker å ha det. Brukerinnlogging, profiler, lagring av data og eksportering av tilbud eller fakturaer til PDF er noen av mange muligheter med en slik løsning. Din bedrift kan betale i dyre dommer for applikasjoner og systemer som nesten gjør det dere trenger. Det finnes mange slike og de er flotte og effektive. De fleste er tilpasset massene og ikke din bedrift spesifikt og vil til slutt kanskje gjøre noe som skulle være tidsbesparende til det motsatte.

Skreddersy din egen applikasjon/system og få det akkurat slik du ønsker å ha det. Skap en smartere bedrift ved å la oss utvikle deres system.

 
 
Skreddersydde Web applikasjoner, platformer og system

Book en gratis 30-min kostnadskonsultasjon med en av Agenta’s eksperter.

Sammen skal vi se på på produktets fremdriftsplan og tidsbilde. Du vil sitte med en idé om kostnader og hvor lang tid før din MVP (minimum viable product) kan treffe markedet. No strings attached.

Siden 2013 har Agenta levert over 100 prosjekter. Vårt team har hjulpet kunder store som små med nettbutikker, apper og systemapplikasjoner og vår service og support er kjent for å være i toppskiktet.

Ta steget videre med din idé og kontakt oss for en uforpliktende 30-minutters konsultasjon om ditt produkt!

 
 

Sett i gang produksjonen av ditt system/ applikasjon i dag!

GJØR BEDRIFTEN MIN SMARTERE!